Mikä ihmeen Höntsä-peli?

Höntsä-pelissä tutustut hauskalla ja innostavalla tavalla Höntsän liikunnallisiin ja luoviin menetelmiin. Höntsä-pelissä kaksi joukkuetta kilpailee leikkimielisesti toisiaan vastaan suorittaen erilaisia tehtäviä pelilaudalla. Tehtäväkategorioita on kolme: liikunnalliset, luovat ja jokeritehtävät. Lisäksi pelaajat voivat itse keksiä tehtäviä valkoisiin pelikortteihin ja määritellä mihin kolmesta kategoriasta tehtävät kuuluvat. Tehtäväkortteihin on merkitty pistemäärä sekä suunnittelu- ja suoritusaika. Pelin lisäksi tarvitsette sekuntikellon, kyniä ja paperia, pompoteltavan pallon sekä pelimerkit joukkueille. Mukavia hetkiä höntsä-pelin parissa!

Tilaa höntsä-peli viimeistään 18.2.2021!

Pelipaketin tilaaminen

HUOM! Kaikki Höntsäpelit on myyty loppuun.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia Höntsä-peli omalle porukallesi! Tilaus on täysin maksuton, sillä Höntsä maksaa tilauksen postikulut. Ole kuitenkin nopea, sillä pelien tilauksia otetaan vastaan vain 18.2.2021 asti.

Suuren kysynnän vuoksi pelejä voi tilana nyt ainoastaan yhden kappaleen tilaajaa kohti, jotta pystymme varmistamaan riittävän pelien saannin oppilaitoksille ympäri Suomen.

Pelipaketti sisältää

  • Kotelon pelille
  • Pelikortit
  • Säännöt
  • Pelilaudan

Pelin ovat suunnitelleet Pekka Roilas (Urheiluopisto Kisakeskus) ja Judit Kemppilä (Suomen Nuorisoseurat ry).

Tulostus- ja kokoamisohjeet

Tulosta pelilauta ja pelikortit A3 paperille. Voit mahdollisuuksien mukaan myös tulostaa pelikortit ja pelilaudan paksummalle paperille. Jos tulostat pelikortit paperille, suosittelemme korttien laminoimista. Ennen tulostamista, valitse tulostusasetuksista värillinen tulostus ja tulostus kaksipuoleisena, jos mahdollista. Valitse ”Kännä lyhyt reuna edellä” ja valitse aloita tulostus. Jos tulostat kortit normaalille paperille, laminoi sivut ja leikkaa kortit saksilla tai muulla tähän sopivalla leikkurilla korttien reunojen mukaan.