TEE SE ITE - HÖNTSÄ

Tästä osioista löydät ohjeet omatoimisen harrastustoiminnan organisointiin. Jos sinulla on koossa mukava porukka ja mielessä höntsäily, jota haluaisitte alkaa yhdessä järjestää, ota tästä ohjeet tilojen, välineiden tai materiaalien, pätevän lajiohjaajan tai rahoituksen hankkimiseen.

Parhaiten tiloja on usein saatavilla kunnan oppilaitoksista (kysy kuntasi sivistystoimesta tai suoraan oppilaitoksen johdolta), kunnan liikuntatiloista (kysy kunnan liikuntatoimesta), nuorisotaloilta (kysy nuorisotoimesta tai suoraan nuorisotalolta), kirjastoista tai asukastiloista (kysy kaupunginosayhdistyksistä). Hauskaan tekemiseen voi kutsua lisää porukkaa mukaan esimerkiksi asuinalueesi Facebook-ryhmissä tai laittamalla ilmoituksia kauppojen ilmoitustauluille. Välineitä voi lainata esimerkiksi kunnan välinevuokraamoista ja kirjastoista. Höntsäohjaajia kannattaa kysellä paikallisista seuroista. Heiltä voi saada opastusta harrastuksessa alkuun pääsemiseen.

Harrastustapahtuman toteuttamiseen projektirahoitusta voi hakea kunnalta (katso oman kuntasi verkkosivut -> avustukset). Ohjeet tapahtuman toteuttamiseen.

Rahallista avustusta, tiloja, tukea harrastamiseen, välineitä

Välineitä

 

Tiloja, välineitä

Tiloja, liikunta ja urheilupaikkoja

Rahallista avustusta, tukea harrastamiseen

Harrastusmahdollisuuksia

Rahallista avustusta, ulkoliikuntapaikkoja

Tiloja, välineitä